tisdag 6 november 2012

Sammanfattning av dagen... förmiddagen... nånting!

Jag sov ASDÅLIGT i natt! Jag gick och la mig i hyfsad tid, klockan var ca 22:20 - 22:30.
Jag låg och vände och vred mig i ungefär en och en halv timme, tittade på klockan och tänkte: "Nej, jag kan inte ligga så här! Jag måste upp och göra något så att jag blir trött."
Tänkt och gjort; jag klev upp, gick på toaletten, kände på dörren så att den var låst. Drack lite vatten och försökte igen. Det gick inte. Upp igen. Jag började lyssna på en ljudbok och läsa en tidning och försökte sen igen. Fick ligga en stund till innan sömnen infann sig. Korta stunder på ca 10 minuter svävade jag mellan sömn och vaket tillstånd, men kom aldrig så nära att jag faktiskt somnade. En gång slumrade jag till ordentligt, men vaknade igen och såg att klockan var 02:0(nånting). Jag tänkte: "Gud! Hur ska jag orka upp i morron?!"
Jag somnade äntligen. Jag drömde att jag var Frodo och att Galadriel hade fått någon jätteknäpp och blivit ond, men det var inte Cate Blanchett som spelade Galadriel i min dröm. Av någon anledning så hade Kristin Kreuk fått ta den rollen. Det kändes något bakvänt.

Klockan ringde halv sju.
"Fy fan!" tänkte jag. "Nä... jag sjukskriver mig från Miroi idag!"
Det gjorde jag förstås inte. Jag sitter på Miroi och skriver det här. Min namnteckning på närvarolistan, två jobbcoacher och x-antal andra deltagare som vittnen bevisar det. Jag får egentligen gå nu, klockan är 12:02, men jag tänker skriva färdigt det här först.

Klockan sju ringde nästa klocka, ja, jag använder två för att vara på den säkra sidan. I ca 10 minuter hade legat och värmt upp ett linne med min kroppsvärme. Det finns inget värre än att dra på sig en kall överdel på morgonen!
Jag tog mig otroligt nog upp och kände mig tillräckligt pigg för att kunna äta en macka och dricka ett glas vatten.
Jag ställde mig i ordning, borstade tänderna, håret, klädde på mig osv...
Jag var väldigt trött och bestämde mig för att köpa en energidryck på vägen till Miroi. Jag gick in på Pressbyrån vid togstationen, men någon energidryck blev det inte. Men jag intalade mig att Xubi var en energidryck och det hjälpte fram till för en dryg halvtimme sen.
På Miroi idag har jag i vanlig ordning skruttat runt på platsbanken, det finns två jobb som jag är intresserad av, men jag har tänkt att jag ska fixa lite referenser innan jag söker dem.
Efter att ha bytt några ord med... Låt oss kalla henne Nina (hon kanske heter det, kanske inte), så hade jag en referens klar, Nina, och en till sak att lägga till i mitt cv under 'Övrigt'.
Jag har varit in på facebook 2-3 kanske 4 korta gånger, men ett av de enklaste sätten att få tag på folk är via facebook och en vän till mig som jag 'jobbat' med och utöver det känt sen jag var typ fyra år finn där. Jag ville ha henne som en av mina referenser. Det fick jag också. Jag skickade ett medelande till henne och frågade om lov och fick tummen upp, ett okej alltså.

Jag tog rast vid 10 tiden. Jag hade redan druckit upp min dryck så jag satt och tittade på en del av en walkthrugh på YouTube.
Jag fortsatte att peta och greja med olika saker som hade med jobbsökande att göra, om inte på datorn så i huvet.
Sen skrev jag ett inlägg här på bloggen som heter Tomtedockan.
Sen kom tröttheten över mig igen. Om någon illvillig själ velat hade denne kunnat slå mig sanslös med en fjäder.
Jag drog på mig jackan, hängde väskan på armen gick ner för trapporna och tvärsöver gatan till närbutiken och köpte en energidryck. Jag är väl medveten om att det är onyttigt med energidryck, men vad fan ska jag göra då?
Nu är den uppdrucken, jag har mailat mitt cv och personliga brev till Nina och skrivit ytterligare ett inlägg.

Nu går jag hem. Tack för mig!

1 kommentar:

  1. Det är tråkigt att inte kunna sova. Men det är helt rätt att gå upp en stund istället för att ligga och vrida och vända sig i sängen för då blir man bara mer frustrerad.
    Istället för onyttiga energidrycker borde du ta med dig frukt. De kan ge både energi och mättnad en stund och är bra som mellanmål.
    Du har fått en del uträttat idag iaf.
    Kramen.

    SvaraRadera